Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

Comencen les obres de millora del carrer de Sant Miquel

Les obres per prioritzar el pas de vianants per davant dels vehicles al carrer de Sant Miquel han començat aquest matí. L’actuació es porta a terme per tal de potenciar el caràcter comercial d’aquest carrer i oferir als vianants un recorregut més segur i de major qualitat ambiental. Quan acabin les obres, hi haurà una única plataforma pavimentada en la qual els vianants tindran prioritat d’ús.

Aquesta actuació és molt necessària per solucionar una vella problemàtica de voreres estretes que impedeixen el correcte pas de les persones, generant situacions d’inseguretat en envair la calçada i problemes de mobilitat amb cadires de rodes, carros de la compra o cotxets de bebè.

Amb la reforma, el veïnat veurà reduïdes les molèsties ocasionades pels vehicles, ja que el trànsit quedarà limitat a l’accés a aparcaments o a la circulació a les cruïlles amb els carrers de Sant Josep i de Santa Teresa. Aviat, al carrer Sant Miquel es podrà passejar amb tranquil·litat, en un entorn més segur i saludable.

Els treballs, amb un pressupost de 394.217,22 euros, els executa l’empresa Agustí Masoliver i es perllongaran durant quatre mesos. Quedaran completats amb la reforma integral de la xarxa d’abastament d’aigua i unes noves xarxes d’enllumenat públic i de clavegueram.

S’anirà publicant tota la informació que generi aquesta obra en un espai web que ha habilitat l’Ajuntament al qual s’accedeix des de l’adreça https://www.llagosta.cat/obra-publica/.

Publicitat

Publicitat

Més notícies