Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament i els skaters validen la proposta de reforma de l’skateparc del Parc Popular

El grup motor de la reforma de l’skateparc del Parc Popular ha validat la proposta de l’empresa Scob, que s’encarrega de la redacció del projecte. El Saló de Plens ha acollit avui dijous una nova reunió de seguiment del futur skateparc entre la regidora de Joventut, Núria Guerrero, tècnics de la regidoria de Joventut i de l’Àrea de Planificació i Territori de l’Ajuntament, persones del col·lectiu d’skaters de la Llagosta i representants d’Scob -aquests reunits telemàticament-.

L’empresa d’arquitectura ha presentat fins a tres projectes i finalment s’ha escollit el que s’adapta a la remodelació de l’actual skateparc del Parc Popular. La proposta té una àrea d’actuació de 520 metres quadrats, que en una segona fase es podria ampliar. D’entre les característiques del projecte, destaquen fins a quatre espais diferents per fer trucs, com ara una piràmide, a l’eix central, rampes i voreres.

Les persones del col·lectiu d’skaters de la nostra localitat han vist amb bons ulls el projecte d’Scob, que ha comptat amb l’assessorament d’un skater reconegut, com és Sergi Arenas, que també ha estat en la reunió de seguiment. Els skaters han suggerit la modificació d’un calaix, que l’empresa d’arquitectura ha acceptat.

Un cop s’ha validat la proposta pel grup motor, Scob ha de redactar el projecte executiu de la reforma de l’skateparc del Parc Popular, sota la supervisió dels tècnics municipals. L’Ajuntament preveu rebre la redacció definitiva del projecte a finals d’any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies