Dijous, 16 maig 2024
13.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà la Nit de l’Esport el 23 de novembre del 2022

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà el 23 de novembre la quarta edició de la Nit de l’Esport, que reconeixerà als esportistes i equips més destacats de la temporada 2021-2022 de la nostra localitat. La regidoria d’Esports ha mantingut una primera reunió amb les entitats esportives avui dimarts al Centre Cultural, que ha comptat amb la participació del regidor d’Esports, Antonio García Robledo.

L’Ajuntament recuperarà un acte institucional que s’havia celebrat en tres ocasions anteriorment i que des de fa molts anys no se celebrava. La Nit de l’Esport del 2022 tindrà sis premis amb el de millor promesa individual masculí i femení; millor absolut individual masculí i femení; i millor equip masculí i femení. Els clubs de la nostra localitat, i qualsevol persona particular, podran presentar les candidatures amb els mèrits esportius corresponents fins al 18 de novembre i, posteriorment, es reunirà un jurat que farà un veredicte amb totes les candidatures rebudes. A més, el jurat podrà atorgar mencions especials a gestes esportives o commemoració d’aniversaris. El resultat es coneixerà el mateix 23 de novembre.

En aquesta primera trobada de l’Ajuntament amb les entitats han participat el Club Bàsquet La Llagosta 2017, el Club Petanca La Llagosta i el Club Esportiu La Llagosta. “L’objectiu de la Nit de l’Esport és fer una trobada anual amb totes les entitats del municipi i fer un reconeixement a la feina ben feta”, ha explicat el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, que es mostra satisfet “de recuperar una jornada que feia anys que ja s’havia celebrat a la nostra localitat“. “Fa unes setmanes es va comunicar a les entitats esportives la intenció de l’Ajuntament d’organitzar la Nit de l’Esport i ara per ara els missatges que rebem són molt positius”, ha afegit Antonio García Robledo.

Podran optar als sis premis de la Nit de l’Esport els esportistes, les entitats esportives, les escoles de Primària i Secundària, i altres persones o entitats que estiguin relacionades amb el món esportiu local que siguin de la Llagosta o desenvolupin la seva activitat a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies