Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

La prèvia

Handbol
Vilanova Blau – HC Vallag

L’HC Vallag ocupa el segon lloc amb dos punts, al grup B de la Tercera Catalana, després de disputar la primera jornada, que el setia al capdamunt de la classificació. L’equip dirigit per Javi Iglesias visitarà el cap de setmana la pista del Vilanova Blau, que a la primera jornada va perdre contra el Laietà Argentona (33-30).

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Manyanet Les Corts

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 vol refer-se de la dura derrota a la primera jornada. Els llagostencs disputaran la segona jornada, de la Territorial B, contra el Manyanet Les Corts, que va descansar la setmana passada. El partit es disputarà dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Futbol
CE La Llagosta descansa

S’inicia la Quarta Catalana, però el CE La Llagosta té jornada de descans al grup 12. L’equip de la nostra localitat no debutarà a la temporada fins a la segona jornada, la pròxima setmana contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt.

CD Viejas Glorias – Sinera United B
El CD Viejas Glorias estrenarà temporada dissabte a la Segona Divisió, de l’Associació de Futbol de Veterans Maresme, Vallès i Barcelonès. L’equip màster de la nostra localitat inicia una nova etapa amb l’objectiu d’intentar recuperar la Primera Divisió i té com a entrenador José Ortuño. El primer partit dels llagostencs serà dissabte contra el Sinera United B i tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta – Santa Coloma B

El sènior femení ocupa el penúltim lloc amb tres punts i necessita guanyar per sortir de la zona baixa. Diumenge rebrà a les Pistes Municipals de Petanca el Santa Coloma B, líder amb nou punts i que encara no ha cedit cap punt del que va de temporada.

Sènior masculí A CP La Llagosta – Can Borrell
El sènior masculí A buscarà la tercera victòria seguida el proper cap de setmana a les Pistes Municipals de Petanca. Els llagostencs ocupen el tercer lloc, amb sis punts, i rebrà el Can Borrel, que és quart amb quatre punts.

Altaveu B – Sènior masculí B CP La Llagosta
El sènior masculí B és penúltim amb tres punts i el poper cap de setmana visitarà la pista de l’Altaveu B, que és tercer amb cinc punts.

Publicitat

Publicitat