Diumenge, 01 octubre 2023
23.3 C
La Llagosta

La prèvia

Hanbdol
HC Vallag – Gavà B

El sènior masculí de l’HC Vallag inicia un nou curs a la Tercera Catalana amb l’objectiu de lluitar per les fases d’ascens. L’equip torna a estar dirigit per Javier Iglesias i la plantilla s’ha reforçat, tot i que manté gran part dels jugadors de la campanya passada. Per a la primera jornada, el Vallag tindrà el factor pista a favor seu perquè jugarà com a local contra el filial del Gavà. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19.30 h.

Bàsquet
CB Tona – Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 inicia la temporada a la pista del CB Tona amb el propòsit de sumar el primer triomf. L’equip llagostenc, de recent creació aquest curs, estarà dirigit pel tècnic que la campanya passada va entrenar el tram final del sènior masculí, Jorge Rodríguez. El sub-25 milita al grup 4 de la Territorial B sub-25.

Petanca
Benavent – Sènior femení CP La Llagosta

El sènior femení ocupa el quart lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb tres punts, empatat amb cinc equips més. El pròxim rival és el Benavent, que ocupa el cinquè lloc amb tres punts.

Barberà del Vallès B – Sènior masculí A CP La Llagosta
El sènior masculí A ocupa el quart lloc, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb tres punts i empata amb el cinquè, el Cardedeu, i el sisè, el Granollers. El pròxim rival dels llagostencs, el Barberà del Vallès B, és últim sense punts amb dues derrotes seguides.

Sènior masculí B CP La Llagosta – Breda
El sènior masculí B ocupa el cinquè lloc, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb tres punts i empata amb el quart, l’Esportiva Can Cuyàs. La Breda ocupa el segon lloc amb quatre punts.

Atletisme
Cursa Popular Els 10 de la Llagosta
Diumenge se celebra la 33a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de La Sansi. El circuit de la cursa és de 5 km i la prova tindrà dues categories amb el recorregut de 5 km i el de 10 km. La sortida de la cursa de 5 i 10 km tindrà lloc a les 9.30 h al carrer de l’Estació, prop del Centre de Formació de Persones Adultes. També se celebrarà una cursa infantil, amb sortida a les 11 h.


Publicitat

Publicitat

Més notícies