Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Eva Miguel serà la candidata de La Llagosta en Comú + Llagosta per a les eleccions municipals del 2023

Eva Miguel, de 47 anys i veïna de la Llagosta, serà l’alcaldable de la formació La Llagosta en Comú + Llagosta per a les eleccions municipals del 2023. La llagostenca va ser escollida en una assemblea local a finals de juliol i el passat dissabte es va presentar com a candidata en una trobada municipalista de Catalunya en Comú a Montmeló.

Miguel és militant d’ICV des de l’any 2009 i coordinadora local del partit des de l’any 2016. Al mandat 2011-2015 va ser regidora d’Acció Social, Joventut i Ciutadania a l’Ajuntament de la Llagosta amb ICV-EUiA. Des de l’any 2015 ha encadenat dos mandats com a regidora a l’oposició amb ICV-EUiA (2015-2019) i La Llagosta en Comú + Llagosta (2019-actualitat). Ara serà la cap de llista per primer cop. “Nosaltres som els portaveus dels ecologistes, d’una altra manera de fer, totalment feministes i inconformistes”, explica Eva Miguel, que treballa com a Travel Mànager a la Universitat Oberta de Catalunya, i es mostra satisfeta d’estrenar-se com alcaldable: “estic molt agraïda i amb molts nervis, no soc nova en campanyes electorals, però sí que és la primera vegada que soc la cap de llista”.

La Llagosta en Comú + Llagosta treballa ara per confeccionar el programa electoral i la llista de persones que es presentaran a les eleccions municipals. L’objectiu de la formació és millorar els resultats de les eleccions dels 2019, quan va aconseguir un regidor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies