Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El CD La Concordia inscriu un sènior femení a la Segona Catalana

El CD La Concordia ha inscrit un sènior femení a la Segona Catalana de les lligues territorials de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Tal com va informar fa uns dies l’entitat, el club tenia la intenció de crear un filial femení en la categoria catalana més baixa, que amb la desaparició del primer equip femení aquest serà l’únic amateur del club.

L’FCF ha publicat avui dimecres les agrupacions provisionals de la Segona Catalana i La Concordia està al grup 1. La resta d’equips són l’Inter Malgrat, el Lloret de Mar 2015, el Guíxols Futsal, el Sant Julià de Ramis, el Girona, el Tossa, el Manlleu 2015 B, la Penya Blaugrana Montmeló, el Vilamajor, el Ciutat de Granollers, el Polinyà, el Grups Arrahona-Nou Escorial, el Marina-Pou i El Ático.

Publicitat

Publicitat

Més notícies