Divendres, 29 març 2024
14.5 C
La Llagosta

Molta participació en la Festa Major de la Llagosta

El Castell de focs i l’espectacle a l’escenari del carrer de l’Estació van posar ahir a la nit el punt final a la Festa Major de la Llagosta, la primera sense restriccions des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Durant els quatre dies, hi ha hagut una gran participació. La ciutadania ha gaudit dels actes programats per l’Ajuntament i les entitats locals.

David Amor va ser l’encarregat del pregó amb el qual va començar oficialment la Festa Major de 2022. Aquesta nit passada el mag Ezker Esperanza i l’humorista Sara Escudero han posat el punt final a la celebració.

Un any més, les entitats de la Llagosta han estat protagonistes de moltes de les activitats de la programació, que han estat seguides per molt de públic. També, hi va haver molta assistència als concerts del Centrel Cultural.

La Festa Major ha transcorregut sense incidents d’importància. La Policia Local va denunciar la matinada de dilluns un individu que conduïa begut i que va causar destrosses en alguns vehicles i en el mobiliari a la zona dels carrers de Santa Teresa i de Sant Miquel. Els agents també van intervenir ahir sobre les 8 hores quan quatre persones estaven robant aliments d’una de les parades de la Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies