Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Es lliuren els set premis de la desena edició del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major

La Colla Gegantera i el Foto-Club La Llagosta han lliurat els set premis de la desena edició del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major 2022. L’acte de lliurament va tenir lloc divendres al Saló de Plens de l’edifici de l’Ajuntament de la Llagosta i va comptar amb l’alcalde Óscar Sierra i dels regidors de Cultura, Fran Ruiz, i d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García.

Els tres guanyadors de la categoria d’adults són Mercè García, Narciso Vicente i Miquel Rufach; i en júnior, Xavi Ruiz, Biel Gilabert i Lua Abad. Els sis van rebre cadascun un diploma i un premi de 50 euros. “Estem molt satisfets perquè enguany és l’edició més participativa en deu edicions perquè hem aconseguit 27 participants”, explica la presidenta del Foto-Club La Llagosta, Isabel Moyano, que assegura que l’activitat està molt consolidada dins els actes de la Festa Major.

Fotografia guanyadora que serà el cartell de la Trobada Gegantera del 2023.

Pel que fa al premi dels gegants, la fotografia guanyadora va ser la de la júnior Carlota Martín. Aquesta fotografia és l’escollida per ser la imatge de la Trobada Gegantera de la Llagosta pel 2023, que organitza la Colla Gegantera. “La fotografia guanyadora està molt bé amb una perspectiva diferent. Es veu la Mariona i unes panotxes, creiem que estarà molt bé pel cartell”, explica Isabel Moreno, secretaria de la Colla Gegantera.

L’acte de lliurament dels premis del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major va servir per tancar els actes de la festivitat del 2022. “Amb aquestes fotografies estic revivint uns bons moments de la Festa Major amb el Ral·li Fotogràfic. Estic molt satisfet d’aquesta Festa Major i confiem que la pròxima encara sigui millor”, comenta l’alcalde Óscar Sierra.

El jurat del concurs va ser Jordi Martínez Vilella, que és membre de la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies