Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’Ajuntament i les entitats han dissenyat una Festa Major 2022 sense restriccions

La Festa Major de 2022 de la Llagosta, que comença avui, es desenvoluparà sense cap restricció. L’any passat, es va recuperar la celebració, després d’un any en suspens per la Covid-19, però hi va haver determinades limitacions per tal d’evitar contagis. En aquesta ocasió, torna la normalitat. L’Ajuntament i les entitats han preparat una programació amb gairebé 60 activitats per tal que tothom pugui gaudir de la Festa gran de la Llagosta. Seran quatre dies de celebració amb actuacions per a totes les edats i gustos i amb moltes ganes de Festa.

Avui, Lotokotó i els gegants de la Llagosta protagonitzaran l’inici de la Festa. A les 21 h, començarà el pregó amb David Amor, qui, una hora, més tard, realitzarà un monòleg a la plaça d’Antoni Baqué.

L’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS organitzarà a les 21.30 h la seva primera actua­ció. També avui tornarà el Corretasques, que han preparat el Grup La Feria i Lotokotó. Més tard, començarà el primer ball de nit al carrer de l’Estació i actuaran Los 80 principales i Álvaro Monterrubio a l’Espai de concerts.

Les primeres activitats de dissab­te seran el torneig de futbolí de la Peña Madridista i el de dòmino de l’Entidad Dominó de La Llagosta.

També, hi haurà els jocs de Protecció Civil, un espectacle familiar i la paella de la Murga. Els Saltats i els Volats muntaran un megatobogan aquàtic al costat de l’Escola Sagrada Família. DJ Peris & Friends oferiran una sessió remember de música dance i makina.

La Zona VIPS acollirà la Retro Party’22 i la Room oferirà el seu Festival de Festa Major.
A la nit, es recuperarà el Co­rre­foc amb Les Llagostes de l’Avern. A la plaça d’Antoni Baqué actuarà Izan El Mechitas i cantaran Amigos de Gines.

També, està previst un nou ball de nit, la Sangriada popular, el concert de The Papa’s and the Popo’s i altres actua­cions de VIPS.

Diumenge, es farà el torneig de futbolí per parelles de la Peña Madridista. El Foto-Club La Llagosta i la Colla Gegantera organitzaran el desè Ral·li Fotogràfic.

La Colla Gegantera portarà a terme la passejada familiar gegant i els Volats muntaran una nova activitat, la Vermujitada volada, a les 12 h.

També, hi haurà un nou espectacle familiar, la diada infantil de la Murga, el taller, berenar i concurs de futbolí de l’Esplai Dijoc, el 33è Homenatge a Catalunya, que organitzarà el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, més actuacions de VIPS i el cabaret de circ.

La Llagosta Club de Ball farà una exhibició de ball de saló a la plaça d’Antoni Baqué. El grup Katros de Mèxic també hi actuarà, mentre que a l’Espai de concerts del Centre Cultural hi haurà una remember Queen i Tropikana amenitzarà el ball de nit del carrer de l’Estació.

Dilluns, Jordi Callau portarà animació infantil i el canó d’escuma a l’Espai de concerts i se celebrarà una nova edició de la Murga Tapa i de l’Homenatge a la gent gran.

L’ACIS organitzarà una exhibició de ball en línia a la plaça d’Antoni Baqué. Després, hi haurà havaneres i rom cremat. Les dues darreres activitats seran el Castell de focs i l’espectacle de fi de festa amb Sara Escudero, el mag Ezker Esperanza i la presentadora Elisabet Carnicé.

Esports
El 3 de setembre, el Club Petanca La Llagosta va muntar un open mixt. Avui, el sènior del Joventut Vallag La Llagosta disputarà un partit al Poliesportiu Antonio García Robledo. Dissabte, el CD La Concordia jugarà una sèrie de partits al CEM El Turó; el CB La Llagosta 2017 muntarà un 3×3 al Poliesportiu Antonio García Robledo i el CD Viejas Glorias i l’amateur del CE La Llagosta jugaran amistosos al Joan Gelabert. El FS Unión Llagostense disputarà partits al Poliesportiu Antonio García Robledo dissabte i diumenge. L’Associació Esportiva Karate-Judo La Llagosta farà dissabte una exhibició a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies