Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

Marc Rodríguez publica la seva primera novel·la amb ‘El último tren’

Marc Rodríguez, de la Llagosta i de 55 anys, ha publicat la novel·la policíaca, El último tren. L’autor de la nostra localitat va escriure un esborrany molts anys enrere, que ara s’ha decidit a publicar en un llibre i que suposa la seva primera novel·la.

El llibre explica el cas d’un sergent veterà que s’enfronta al cas d’un assassí en sèrie, que se situa a Sabadell. L’autor sap del que parla perquè és policia local de la Llagosta des de fa 32 anys i és diplomat en criminologia i política criminal. “La meva feina no està específicament relacionada amb homicidis, però hi ha hagut ocasions on he pogut participar i col·laborar en alguns casos”, explica Marc Rodríguez, que assenyala que “hi ha uns quants fets que es basen en experiències personals i històries conegudes i certes, tot i que han estat totes modificades”. A més, el llibre, segons diu Rodríguez, també parla de les segones oportunitats: “El llibre parla de la mort, però també de la vida. Concretament, d’aquell últim tren que sempre es pot agafar perquè en aquesta vida s’ha de tirar cap endavant per buscar aquesta altra oportunitat”.

El llibre té un total de 202 pàgines i ha estat autopublicat per l’autor. La novel·la física es pot comprar a la Llibreria Papereria Casas, de la Llagosta, i es pot encarregar a Amazon, amb un preu de 10 euros. També es pot adquirir el llibre en una versió digital per 3 euros.

Publicitat

Publicitat