Diumenge, 03 desembre 2023
10.4 C
La Llagosta

L’humorista David Amor, pregoner de la Festa Major de 2022

L’humorista David Amor serà el pregoner de la Festa Major de 2022. L’Ajuntament i les entitats han preparat una programació amb prop d’una seixantena d’activitats, que tindran lloc del 9 al 12 de setembre.

El pregó de la festivitat serà el tret de sortida a quatre dies intensos amb activitats de tota mena i apte per a totes les edats. David Amor posarà l’humor com a pregoner el divendres, a les 21 h, des del balcó de l’Ajuntament, i una hora més tard farà un espectacle a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué.

L’humorista gallec va començar la seva carrera el 2001 a la televisió autonòmica gallega i uns anys després va fer el salt a la televisió estatal amb programes de renom, com ara GymTony, Tu Cara Me Suena, El Club de la Comedia o El Club del Chiste.

Prop d’una seixantena d’activitats

La Festa Major s’iniciarà oficialment amb el pregó, però un dia abans, el dijous 8 de setembre, La Murga farà la seva habitual Cercavila Canalla. Enguany, se celebrarà la festivitat sense restriccions després de dos anys totalment afectada per la Covid-19. D’entre les diferents activitats, hi haurà el Corretasques, la Paella popular, la Sangriada, el Correfoc, la Passejada familiar gegant, l’Homenatge a Catalunya o el Castell de focs, entre moltes altres. També hi haurà espectacles musicals, entre aquests Los 80 Principales o The Papa’s and the Popo’s; exhibicions, tornejos esportius i activitats infantils.

El programa de la Festa Major de 2022 està prevista la seva distribució a la Llagosta entre finals d’agost i principis del setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies