Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Estabilitzat un incendi a la zona agrícola de Ca n’Albinyana, de Montcada, prop de la Llagosta

Deu dotacions terrestres i quatre mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen per apagar un foc que s’ha originat a la zona agrícola de Ca n’Albinyana de Montcada i Reixac, prop de la Llagosta. Segons informa Bombers, el foc està estabilitzat i se segueix treballant per la seva extinció.

L’avís s’ha produït a les 15.59 h i des d’aleshores, els Bombers treballen en la seva extinció, que ja ha afectat, aproximadament, una hectàrea de terrenys d’horts de la localitat veïna, de Montcada i Reixac. A més, ha cremat amb molta intensitat, que feia que es pogués veure una columna de fum prop de la nostra localitat. També, s’ha interromput la circulació de trens de Rodalies de l’R8, entre les estacions de Mollet-Sant Fost i Universitat, per la seva proximitat a l’incendi, i s’activa un servei alternatiu per carretera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies