Divendres, 02 juny 2023
16.3 C
La Llagosta

Policia Local i Bombers apaguen un incendi en un comerç de la plaça de la Concòrdia

La Policia Local i els Bombers de la Generalitat han apagat un incendi en una bugaderia d’autoservei comercial, situada al número 6 de la plaça de la Concòrdia i que també té sortida al carrer del Progrés.

Segons informa la Policia Local, els fets han passat prop de les cinc de la tarda i l’incendi podria haver estat provocat per una persona, que s’ha donat a la fuga, en cremar uns draps dins del comerç. Una parella de la Policia Local s’ha traslladat fins a la bugaderia en veure el fum que sortia del local comercial i ha pogut apagar l’incendi sense danys personals, però amb diversos aparells cremats pel foc que s’havia originat. Poc després, han arribat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat amb l’incendi extingit. La ràpida intervenció de la Policia Local ha evitat possibles danys estructurals del comerç.

La Policia Local manté oberta una investigació per cercar la persona que podria haver causat l’incendi en la bugaderia comercial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies