Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

L’equip del Síndic de Greuges visitarà la Llagosta el 5 de juliol

El 5 de juliol, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya farà una atenció presencial o telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i veïnes i a les entitats de la Llagosta que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas…). Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya a la Llagosta respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones per facilitar la presentació de queixes i fer consultes. A més, s’emmarca en les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis i barris de Catalunya.

Les visites presencials s’atendran a Can Pelegrí. Les persones que hi estiguin interessades cal que concertin prèviament l’entrevista a Cita prèvia La Llagosta, trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça citaprevia@sindic.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies