Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

El Síndic de Greuges va atendre l’any 2020 un total d’onze consultes i set queixes de la Llagosta

El Síndic de Greuges va iniciar l’any passat 18 actuacions a la Llagosta. Onze van ser consultes i set queixes. L’Oficina del Síndic de Greuges va dedicar l’any 2020 una jornada, el 20 d’octubre, a atendre telemàticament a la ciutadania de la Llagosta. Segons consta a l’informe anual del Síndic, aquell dia es van atendre cinc consultes a la nostra localitat.

A la nostra comarca, el Síndic de Greuges va iniciar l’any passat 520 consultes i 500 queixes, mentre que a tot Catalunya es van fer 21.785 actuacions. La majoria de consultes o queixes registrades al Vallès Oriental estaven relacionades amb polítiques socials (36,6%), consum (22,1%), polítiques territorials (17,2%) i administració pública i tributs (15,8%).

Publicitat

Publicitat

Més notícies