Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CN Caldes – CD La Concordia
El CD La Concordia visitarà el cap de setmana el CN Caldes en la penúltima jornada del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, sense res en joc. L’equip llagostenc ocupa la setena posició amb 48 punts, mentre que el CN Caldes és tercer amb 63 punts. Al partit de la primera volta, la Concordia va guanyar el CN Caldes per 4 a 3.

FS Unión Llagostense A – Vall de Tenes B
El FS Unión Llagostense A ja ha guanyat la lliga i ha celebrat l’ascens a la Segona Catalana, tot i que encara té dues jornades pendents per tancar una temporada històrica. Demà dissabte, l’equip dirigit per Ferran Salvo rebrà al CEM El Turó, a les 17.30 h, la Vall de Tenes B, que ocupa l’antepenúltim lloc amb 18 punts.

Dosrius Maresme – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B fa dues setmanes que no competeix perquè els rivals estaven retirats. L’equip llagostenc torna a la competició en la penúltima jornada del campionat i amb poques opcions de quedar campions. El sènior B ocupa el segon lloc amb 46 punts i està a cinc del líder, el Premià de Mar, que tan sols necessita un punt per proclamar-se campió. Els llagostencs necessiten guanyar el cap de setmana contra el Dosrius Maresme i esperar una derrota del Premià, per tenir opcions en l’última jornada per optar al títol. El Premià visitarà la pista del Sant Celoni, que és penúltim amb nou punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – Lourdes

El CE La Llagosta acabarà la temporada al novè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana, tot i que encara falta una jornada per tancar la campanya 2021-2022. L’equip llagostenc és novè amb 43 punts i ja no té cap opció de superar la Lourdes, vuitena amb 51 punts, o que pugui ser atrapat pel desè, l’Atlètic del Vallès B, amb 34 punts. La Llagosta tancarà demà dissabte la temporada al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i ho farà, precisament, contra la Lourdes a les 17.30 h.

HANDBOL
Ripollet – HC Vallag

El Vallag ocupa el quart lloc amb 18 punts, empatat amb el cinquè, el Vendrell, i té un marge de dos punts amb el sisè classificat, el Montgrí, que ocupa una possible plaça de descens compensat a final de temporada i té un partit ajornat. El Vallag vol evitar aquesta plaça i acabar la temporada, com a mínim, al cinquè lloc. Si guanya en l’última jornada a la pista del Ripollet, cuer amb només dos punts, s’asseguraria el quart lloc amb 20 punts. En cas d’empat o derrota, dependria d’altres resultats.

JUDO
La parella de judokes Iker Fernández i Iván Arenas, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, participarà demà dissabte al Campionat de Catalunya de katas, tot i tenir edat júnior. El català tindrà lloc a Badia del Vallès (Vallès Occidental). També té competició el cap de setmana Sergio Cruz, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, amb el Campionat de Catalunya de Ne-waza i en el pes de -73 quilos.

Publicitat

Publicitat