La prèvia

0
27

FUTBOL SALA
CD La Concordia – César Augusta
La Concordia ocupa la setena posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 47 punts. Després d’una setmana de descans, l’equip que entrena Jaime Martínez rebrà demà dissabte la visita del César Augusta, que és sisè amb 50 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó a partir de les 16 hores.

Ciutat de Granollers B – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A es jugarà el campionat de lliga, del grup 2 de la Tercera Catalana, i l’ascens a la Segona Catalana a la pista del Ciutat de Granollers B, en l’antepenúltima jornada del campionat. L’equip de la nostra localitat només necessita un punt per aconseguir el títol i l’ascens. La Unión Llagostense és primera amb 54 punts i visita el segon classificat, el Ciutat de Granollers B, que suma 47 punts. En cas de derrota, l’equip llagostenc tindrà una nova oportunitat de ser campió en la penúltima jornada perquè té un ampli marge amb els granollerins.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

FUTBOL
Ramassà – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el novè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 43 punts i està a cinc del vuitè, la Lourdes. El pròxim partit serà el penúltim de la temporada i els llagostencs jugaran al camp del quart classificat, el Ramassà. En el partit de la primera volta, la Llagosta va perdre contra l’equip franquesí per 0 a 1.

CD Viejas Glorias – Rocafonda
El CD Viejas Glorias és cuer amb 14 punts i demà dissabte disputarà l’últim partit del curs contra el Rocafonda. El partit es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
HC Vallag – BM Pau Casals

El Vallag ocupa el quart lloc, de la fase de permanència de la Tercera Catalana, amb 18 punts quan només falten dues jornades per acabar la temporada. L’equip de la nostra localitat necessita sumar dos punts per evitar matemàticament els dos possibles llocs de descensos compensats, que ocupen ara el sisè classificat, el Vendrell, amb 16 punts, i el setè, l’Espanyol Júnior, amb 10. El pròxim partit del Vallag serà diumenge contra el líder, el Pau Casals, que suma 22 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

BÀSQUET
Vilassar de Mar – La Llagosta 2017

La Llagosta 2017 és segona, empatada amb el Vilassar de Mar i té un marge de dos triomfs amb el quart i el cinquè, la Roca i el Calella respectivament. L’equip llagostenc ja va celebrar la jornada passada l’ascens a la Territorial A i el cap de setmana vol guanyar el Vilassar de Mar i quedar al segon lloc de la lliga perquè serà l’última jornada de la temporada. Al partit de la primera volta, La Llagosta 2017 va guanyar a casa contra el Vilassar per 59 a 43.

Publicitat