Estefa Jémez guanya l’or estatal amb la selecció catalana sub-16, com a membre del cos tècnic

0
38
Estefa Jémez amb Júlia Sanz, jugadora del CD La Concordia i subcampiona estatal sub-19 amb Catalunya. Totes dues a La Corunya.Estefa Jémez forma part del cos tècnic de la selecció catalana de futbol sala femenina sub-16, que la setmana passada va proclamar-se campiona d’Espanya a La Corunya (Galícia). De fet, Jémez va compartir estada amb la selecció catalana sub-19, on hi havia Júlia Sanz, jugadora del CD La Concordia, que va ser subcampiona estatal. La llagostenca viu una nova etapa dins el futbol sala des que l’any passat van trucar-li des de la Federació Catalana de Futbol i aquesta temporada ja ha viscut dues finals estatals

Jémez va viure a la banqueta la final estatal sub-16, que va guanyar contra Andalusia, per 3 a 0. Fa unes setmanes, també va viure la final alevina, amb derrota contra, precisament, Andalusia, per 4 a 2. “Tenia l’espineta clavada amb les alevines perquè vam perdre, però les sub-16, que són molt guerreres, van plantejar molt bé el campionat i vam guanyar. Estic molt contenta de les dues medalles”, explica la llagostenca Estefa Jémez, que assenyala que d’entre les seves tasques dins el cos tècnic català hi ha “el visionat de jugadores per confeccionar les llistes de les seleccions catalanes, que després competeixen en els estatals”.

La llagostenca va penjar les botes el 2020 per una malaltia crònica, que afecta les articulacions, però aquesta temporada s’ha vist amb la confiança de tornar a jugar a futbol sala, en la Divisió d’Honor Catalana, amb el Montcada. “He començat de menys a més, però entreno poc i jugo uns minuts. Tenia ganes, vaig provar i m’ho passo molt bé”, admet Jémez, que explica que l’equip ha complert l’objectiu de la salvació. Fins i tot, per la pròxima temporada es rumia jugar en futbol-11 o fer alguna altra activitat esportiva “que vagi bé per a les articulacions”, diu. Això sí, el pròxim curs seguirà com a membre del cos tècnic de les seleccions catalanes de futbol sala.

Publicitat