Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C

Júlia Sanz, subcampiona d’Espanya sub-19 amb Catalunya

Júlia Sanz, del CD La Concordia, ha quedat subcampiona del Campionat d’Espanya sub-19 de Seleccions Autonòmiques amb Catalunya. El combinat català va perdre avui divendres la final contra la Regió de Múrcia, per 4 a 1. El combinat català va marcar el gol de l’honor al tram final del partit quan l’electrònic era de 3 a 0. A les acaballes, la selecció murciana va sentenciar el duel amb el quart gol.

Durant aquesta setmana s’ha disputat a La Corunya la fase final de l’estatal sub-19 i Catalunya, amb la jugadora del club llagostenc, va guanyar tots els partits, excepte la final. En la fase de grups, Catalunya va estrenar-se amb un triomf contundent contra les Canàries, per 0 a 6, i es va classificar per a les semifinals amb una victòria ajustada contra l’Aragó, per 1 a 2. Pel que fa a la semifinal, el combinat català va acabar el partit amb un empat a dos gols i en la pròrroga va ser molt millor, fins guanyar per 3 a 5.

Júlia Sanz suma una quarta medalla en la seva trajectòria amb Catalunya en els campionats estatals de base. Va guanyar l’or amb la selecció catalana infantil, el 2018, i amb la sub-16, el 2020; i una plata amb la sub-17 el 2019.