Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Les obres de millora de cinc parcs infantils ja estan en marxa

Entre aquesta setmana i la que ve està previst que finalitzi la renovació de la zona de jocs infantils de la plaça de Ponent. Aquesta és una de les cinc actuacions d’aquest tipus que ha previst l’Ajuntament de la Llagosta per a aquest any. Després de la reforma de la plaça de Ponent, està previst actuar a les places de les Cultures i de la Concòrdia. Després, serà el torn de la plaça de la Masia i, finalment, de la plaça d’Europa, on des de fa unes setmanes s’està construint el primer parc d’aigua de la nostra localitat.

Està previst que aquestes cinc obres de millora estiguin totalment acabades a finals de juny. Aquesta actuació, executada per l’empresa Juegos Kompan, costa uns 220.000 euros, que seran aportats per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa General d’Inversions.

Les actuacions més destacades es faran a les places de les Cultures i de la Masia. A la plaça de les Cultures es realitzarà una substitució de tota l’àrea de jocs ampliant-la amb el parterre de gespa. Tanmateix es pretén neutralitzar l’aspecte de deteriorament d’aquest espai. A la plaça de la Masia, al costat de la masia de Can Baqué, es renovaran els jocs instal·lant tres tobogans aprofitant el talús de gespa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies