Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Un gran nombre de persones, a l’estrena dels jocs del Parc Popular

L’Ajuntament de la Llagosta va organitzar dissabte un acte per estrenar els nous jocs que ha instal·lat al Parc Popular. Un gran de nombre de famílies va participar en l’activitat. A més de practicar amb els nous jocs, els assistents van poder gaudir d’una xocolatada. També hi va haver animació infantil amb globus artístics per als més petits. L’acte, que va tenir lloc durant el matí, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra, i diversos regidors.

El Parc Popular té ara una gran estructura de jocs i una tirolina. També s’ha reformat la zona per als infants més petits. Durant tot el cap de setmana, han estat moltes les persones que han passat per aquest nou espai.

La renovació de la zona de jocs del Parc Popular és la primera obra que s’ha executat del programa de reformes de diversos espais infantils de la Llagosta. Ja s’està treballant a la plaça de la Sardana i, en breu, també es renovaran els jocs infantils de la plaça d’Anne Frank, de Cinto Pagès i de l’Alcalde Francisco Javier Serrano. La renovació dels parcs infantils costa 363.077,71 euros, que han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies