Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Penya Esplugues B – CD La Concordia
La Concordia ocupa el setè lloc al grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 44 punts. L’equip de la nostra localitat vol refer-se després de trencar la ratxa positiva de resultats la jornada passada contra el Castelldefels. El conjunt dirigit per Jaime Martínez visitarà diumenge la Penya Esplugues B, que és vuitena classificada amb 38 punts. En cas de victòria, la Concordia s’asseguraria quedar entre les vuit primeres classificades quan faltarien tres jornades per acabar el campionat i això suposaria la classificació per a la disputa de la Copa de la Reina. En cas d’empat o derrota, la classificació en aquesta jornada quedaria pendent d’una possible carambola de resultats.

FS Parets B – FS Unión Llagostense A
El sènior A del FS Unión Llagostense és líder amb 51 punts amb un marge de 10 punts amb el segon, el Ciutat de Granollers B. L’equip llagostenc podria ser campió el cap de setmana si guanya i perd el conjunt granollerí. Si es dona aquesta situació, la diferència entre els dos conjunts seria de 13 punts quan el Ciutat Granollers B tan sols podria sumar 12 punts si guanyés la resta de partits que queden fins al final del campionat. En cas d’empat del Ciutat Granollers B, el sènior A encara no podria ser campió perquè els dos conjunts tenen pendent el partit de la segona volta, que tindrà lloc en l’antepenúltima jornada del campionat.

El sènior A jugarà demà dissabte a la pista del Parets B, a les 19.45 h, i el Ciutat de Granollers B rebrà demà dissabte la Penya Blaugrana de Montmeló a les 20.15 h. Els paretans ocupen el sisè lloc amb 28 punts i els montmelonins són quarts amb 31 punts.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B descansa.

FUTBOL
Corró d’Amunt – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el novè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb 40 punts. Demà dissabte, visitarà el camp del segon, el Corró d’Amunt. A la primera volta, La Llagosta va guanyar per 2 a 1. Dimarts, La Llagosta disputarà el partit ajornat amb el Sentmenat a casa a les 20.30 h.

CD Viejas Glorias – Atlètic Masnou
El CD Viejas Glorias és cuer del grup A de la Primera Divisió amb 11 punts. Quan falten tres jornades per acabar la temporada, l’equip de la nostra localitat podria perdre la categoria demà dissabte si no guanya contra l’Atlètic Masnou, que és precisament l’equip que marca la permanència i està a nou punts dels llagostencs. En cas de derrota o empat, el Viejas Glorias baixaria a la Segona Divisió de l’Associació de Futbol de Veterans del Vallès i el Maresme. El duel es disputarà demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
HC Vallag – Montgrí

El Vallag ocupa el cinquè lloc de la fase de permanència amb 15 punts i està fora dels llocs de descens. El pròxim partit dels llagostencs serà contra un altre rival directe per la permanència, el Montgrí, que és quart per la cua i tan sols té un punt menys que el Vallag. En la primera volta, el conjunt de la nostra localitat va perdre per un ajustat 30 a 29. El duel es disputarà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12 h.

BÀSQUET
CB Les Franqueses B – CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 ocupa el tercer lloc, amb 16 triomfs, i empata amb el segon, el Calella, i el quart, el Vilassar de Mar. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte a la pista de Les Franqueses B, que ocupa el sisè lloc amb 14 victòries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies