Dissabte, 04 maig 2024
14.3 C
La Llagosta

Es reuneix el grup motor del Pla Director de Participació Ciutadana

Nova reunió per elaborar el Pla Director de Participació Ciutadana entre tècnics municipals, regidors de l’Ajuntament i ciutadans de la nostra localitat. Aquest document serà un instrument de planificació de l’acció de govern que ordenarà i proposarà línies estratègiques d’actuació municipal en termes de participació ciutadana.

El grup motor es va reunir dimecres al Saló de Plens amb l’objectiu de posar en comú el treball fet fins ara, ja que el procés per elaborar el document va iniciar-se a l’estiu del 2021. Des d’aleshores, s’han fet tallers amb ciutadans, regidors i tècnics municipals, en diverses fases, amb una primera de diagnosi, i una segona, de propostes. “La trobada del grup motor, que representa a totes les persones que hem treballat en l’elaboració del document, ha servit per posar en comú algunes de les conclusions i ha estat una trobada molt enriquidora. Aquesta servirà per a la redacció del Pla Director de Participació Ciutadana”, explica el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

La trobada del grup motor és el pas previ per a l’inici de la redacció del futur document, que s’haurà d’aprovar en una sessió plenària. “Hem donat llum verda per continuar avançant amb el document, que estableix els objectius per als pròxims anys per fer una participació ciutadana real i amb qualitat”, diu Ruiz, que afegeix: “s’ha d’acabar de redactar el document, validar-se i aprovar-se en una sessió plenària municipal. El proper pas serà treballar en el reglament per decidir com fer les accions proposades per millorar la participació ciutadana”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies