Diumenge, 19 maig 2024
14.7 C
La Llagosta

Convocat el Concurs de cartells de la Festa Major

Des d’avui i fins al 22 d’abril es poden presentar propostes per al Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta de 2022. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys. Els participants poden presentar un màxim de dos dissenys, originals i inèdits. El disseny del cartell haurà de contenir algun motiu al·lusiu a la Llagosta.

Darrere de l’obra figurarà el pseudònim i es presentarà conjuntament amb un sobre tancat identificat amb el pseudònim en el qual s’inclourà una fotocòpia del DNI, el telèfon, l’adreça actualitzada i l’adreça electrònica. Els dissenys es poden realitzar amb qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors (CMYK).

Les obres s’hauran de presentar a l’OAC de l’Ajuntament de la Llagosta, demanant abans cita prèvia. També es podran enviar per servei de missatgeria o correu postal.

El cartell guanyador serà la imatge gràfica de la Festa Major 2022 i l’Ajuntament es reservarà els drets de reproducció, que seran cedits en exclusiva pel seu autor. El jurat serà l’únic òrgan competent per resoldre qualsevol incidència i estarà format per professionals del disseny gràfic, per representants dels mitjans de comunicació i per membres de l’organització. El jurat seleccionarà les tres obres finalistes.

Del 6 al 22 de maig, mitjançant votació electrònica, es realitzarà un procés de participació ciutadana que donarà com a resultat el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. En la votació popular podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta. La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 24 de maig a les 19 h. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon, de 200 euros i un tercer, de 100 euros.

Aquí podeu consultar les bases del concurs: https://www.llagosta.cat/media/repository/recursos/bases_i_actes_concursos/concurs_cartell_festa_major_2022_con_bbll.pdf

Publicitat

Publicitat

Més notícies