Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La Llagosta torna a celebrar el Carnaval

La Llagosta va tornar a celebrar el Carnaval amb el Concurs de disfresses presencial. Dissabte, van participar un total de 105 persones al concurs, amb una comparsa gran, onze petites i catorze disfresses individuals.

La comparsa gran guanyadora ha estat Ali Ababua, que estava formada per un grup de pares, mares i estudiants de cinquè de Primària de l’Escola Sagrada Família. De fet, aquest ha estat un dels moments més emotius perquè el premi l’ha lliurat Juanjo Maestre, que per motius personals no ha pogut fer l’habitual paper de mestre de cerimònies. Els tres primers classificats de comparses petites, de tres a quinze persones, han estat Japostencs, primers; La Doctora Chiflada, segons; i Rompe Ralf, tercers. En individuals, Tiovivo, primer; En un país multicolor, segon; i Pipi Calzaslargas, tercer. Més informació en aquest enllaç.

Publicitat

Publicitat

Més notícies