Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

‘Ali Ababua’, ‘Japostencs’ i ‘Tiovivo’, guanyadors del Concurs de disfresses del Carnaval 2022

Ali Ababua, en comparses grans; Japostencs, en comparses petites; i Tiovivo, en individuals, han guanyat el Concurs de disfresses del Carnaval 2022 de la Llagosta. L’Ajuntament ha recuperat aquest any el Concurs de disfresses presencial per celebrar dissabte el Carnestoltes, que ha comptat amb una rua més curta de l’habitual i un final de festa al Parc Popular, que ha substituït el CEM El Turó.

La plaça d’Antoni Baqué ha estat novament el punt de trobada de les disfresses del Carnaval, per viure una nova jornada de Carnestoltes. A partir de les cinc de la tarda s’ha iniciat una rua pels carrers de la Llagosta, que ha estat més curta de l’habitual per evitar aglomeracions. Així, s’ha donat una volta al passeig de l’Onze de Setembre i el seguici de disfresses s’ha dirigit al Parc Popular mitjançant el carrer de l’Estació. A la pista poliesportiva del Parc Popular s’ha fet l’acte final del Carnestoltes amb música i el lliurament de premis.

Un total de 105 persones es van inscriure per participar en el Concurs de disfresses, que ha comptat amb tres categories. Hi havia una comparsa gran, onze petites i catorze disfresses individuals. La comparsa gran guanyadora ha estat Ali Ababua, que estava formada per un grup de pares, mares i estudiants de cinquè de Primària de l’Escola Sagrada Família. De fet, aquest ha estat un dels moments més emotius perquè el premi l’ha lliurat Juanjo Maestre, que per motius personals no ha pogut fer l’habitual paper de mestre de cerimònies.

Els tres primers classificats de comparses petites, de tres a quinze persones, han estat Japostencs, primers; La Doctora Chiflada, segons; i Rompe Ralf, tercers. En individuals, Tiovivo, primer; En un país multicolor, segon; i Pipi Calzaslargas, tercer.

En total, s’han lliurat 16 premis -un en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta. “Estem satisfets de com s’ha celebrat el Carnaval, ha estat un èxit l’infantil i el Concurs de disfresses. El Parc Popular ha complert amb les expectatives i cal valorar aquest emplaçament per futures edicions del Carnaval, quan toqui fer-ho per unes dates similars com les d’aquest any”, ha explicat el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano Garcia, que s’ha mostrat satisfet de poder celebrar el Carnaval, “amb precaucions i a l’aire lliure per evitar la propagació del coronavirus”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies