Divendres, 03 maig 2024
10.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament se suma a la concentració que es farà demà en contra de la intervenció militar de Rússia a Ucraïna

Davant de la injustificada intervenció militar russa sobre el territori ucraïnès, l’Ajuntament de la Llagosta denúncia i condemna aquesta acció militar i la vulneració del Dret Internacional, així com dels acords de Minsk de 2014 i de la Carta de les Nacions Unides per part de la Federació Russa.

L’Ajuntament se suma a la convocatòria de concentració de la ciutadania feta per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), a les portes dels ajuntaments, com a mostra de rebuig. L’acte tindrà lloc demà a les 19 hores davant de la porta de l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué.

La Federació de Municipis de Catalunya exigeix, en un comunicat, el cessament immediat de les hostilitats abans que es multipliqui el nombre de víctimes, així com el retorn de les tropes al territori internacionalment reconegut de la Federació russa. També exigeix retrobar el diàleg per a la construcció de pau. L’FMC ens reafirma que la guerra mai és la solució als conflictes. “El diàleg regeix dia a dia la nostra forma de solucionar els conflictes i la construcció de la pau en les nostres vides i en les dels nostres pobles i ciutats”, s’assegura en el comunicat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies