La prèvia

0
181

FUTBOL SALA
CD La Concordia – CN Caldes
La Concordia ocupa la desena posició a la classificació amb 18 punts i demà dissabte rebrà la visita del Club Natació Caldes, que és segon amb 31 punts. El partit es jugarà a partir de les 16 hores al CEM El Turó. Les llagostenques continuen sense entrenador després de la destitució de Javier Ruiz i el coordinador Iván Beas fa la funció de tècnic interí.

FS Unión Llagostense A – Ciutat de Granollers B
El FS Unión Llagostense A és líder en solitari amb 24 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte, al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.45 h, contra el Ciutat de Granollers B, que és quart amb 15 punts.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

FUTBOL
Lourdes –  CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el setè lloc, del grup 11, amb 27 punts, a quatre del segon classificat, el Caldes C, i a nou del líder, el Corró d’Amunt. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp molletà de la Lourdes, que servirà per tancar la primera volta. La Lourdes ocupa el novè lloc, amb 25 punts.

Llinars – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és cuer, amb tres punts i el pròxim partit tindrà lloc diunmenge contra el Llinars, que es va ajornar el passat octubre.

HANDBOL
HC Vallag – Cambrils

L’HC Vallag jugarà el seu primer partit del nou any i ho farà contra el Cambrils, que és colíder amb 18 punts. Els llagostencs són penúltims amb tres punts i intentaran donar la sorpresa a casa. El duel es disputarà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017  –  Vilassar de Mar

El CB La Llagosta 2017 suma vuit triomfs en deu partits i ocupa el cinquè lloc, empatat amb el quart, Les Franqueses B. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte contra el líder, el Vilassar de Mar. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 19.30 h.

Publicitat