La prèvia

0
74

FUTBOL SALA
César AugustaCD La Concordia
La Concordia voldrà refer-se de l’eliminació de la Copa de la Reina amb la primera jornada del 2022 de la Segona Divisió espanyola. Les llagostenques ocupen el novè lloc, amb 17 punts, i visiten demà dissabte el tercer classificat, el César Augusta de Saragossa, que suma 25 punts.

FS Unión Llagostense A – Canadà Place Fénix
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans aquest cap de setmana, però ha aconseguit programar un partit amistós. Els llagostencs rebran demà dissabte, a les 19 h al CEM El Turó, el Canadà Place Fénix de Sabadell, que és líder del grup 3 de la Tercera Catalana i que també té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B – La Cúpula
El FS Unión Llagostense B, que és líder amb 20 punts, rebrà demà dissabte La Cúpula de Sant Fost al CEM El Turó, a les 17.30 h. Els santfostencs són antepenúltims amb sis punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – Ramassà

El CE La Llagosta no perd des del 7 de novembre i des d’aleshores ha sumat sis victòries i un empat, una ratxa que permet veure els llagostencs a la cinquena posició del grup 11 de la Quarta Catalana amb 27 punts, a sis del líder, el Corró d’Amunt. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte, a les 17.15 h a casa, contra el Ramassà, que ocupa el sisè lloc amb 25 punts.

Rocafonda – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias va suspendre el partit de la setmana passada perquè el Vilassar va demanar ajornar-lo per tenir diversos positius de la Covid-19. El duel havia de ser el primer del 2022, que finalment no es va poder disputar. Diumenge, l’equip llagostenc tancarà la primera volta del campionat al camp de la Rocafonda, que ocupa el segon lloc amb 22 punts. Els llagostencs són últims amb tres punts.

HANDBOL
HC Vallag

L’HC Vallag té jornada de descans.

BÀSQUET
Bellvitge Groc CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 visitarà la pista de l’antepenúltim classificat, el Bellvitge Groc, que suma dues victòries i vuit derrotes. Els llagostencs són cinquens amb set victòries i dues derrotes.

Publicitat