Divendres, 29 març 2024
14.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Penya Esplugues B
La Concordia ocupa el sisè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb 16 punts, empatat amb el setè, Les Corts. Les llagsotenques disputaran un duel directe per la zona alta de la lliga contra la Penya Esplugues B, que és cinquena amb 17 punts. El partit es jugarà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A – FS Parets B
El sènior A és el líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 21 punts. Els llagostencs, que han guanyat els set partits que han disputat, rebran dissabte la visita del Parets B, que és sisè amb 10 punts. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 17.30 h.

Tossa –  FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que és segon, empatat amb el líder, el Dosrius Maresme, jugarà el cap de setmana a la pista del Tossa, que és el cuer.

FUTBOL
CE La Llagosta – Corró d’Amunt

El CE La Llagosta és sisè classificat, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 21 punts i la propera jornada rebrà la visita del Corró d’Amunt, que és el líder amb 30 punts. El partit tindrà lloc dissabte al camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17.15 h.

Atlètic Masnou – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és últim classificat del grup A de la Primera Divisió de veterans amb tres punts i diumenge visitarà el camp del penúltim classificat, l’Atlètic Masnou, que suma quatre punts.

HANDBOL
HC Vallag – La Salle Bonanova Júnior

L’HC Vallag, que ocupa el penúltim lloc de la Tercera Catalana, rebrà dissabte La Salle Bonanova Júnior, que és cinquena classificada amb vuit punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017
– Les Franqueses B
El CB La Llagosta 2017 torna a l’activitat després de dues setmanes sense competir a la Territorial B. L’equip llagostenc rebrà dissabte el segon classificat, Les Franqueses B, que suma vuit victòries; mentre que els de la nostra localitat ocupen el quart lloc amb sis victòries. El duel es disputarà al CEM El Turó, a les 19.15 h.

PETANCA
Els tres equips absoluts del Club Petanca disputaran l’última jornada aquest cap de setmana. El sènior femení ocupa l’antepenúltim lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb 15 punts. La pròxima jornada serà a la pista del Sant Cugat. El sènior masculí A ocupa l’antepenúltim lloc del grup 2 de la Segona Catalana, amb 15 punts. La pròxima jornada serà a la pista de La Palmera, líder. I el sènior masculí B és últim del grup 15 de la Quarta Catalana amb sis punts i diumenge rebrà el Sant Sadurní Montornès, líder.

Publicitat

Publicitat

Més notícies