Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelldefels – CD La Concordia
La Concordia arribarà a Castelldefels amb la moral ben amunt pel passi a la segona ronda de la Copa de la Reina. L’equip llagostenc ocupa el sisè lloc amb 16 punts i visitarà la pista de les del Baix Llobregat, que són a l’11è lloc amb 12 punts.

Sala 5 Tiana C  – FS Unión Llagostense A
El sènior A defensa lideratge demà dissabte a Tiana. L’equip de la nostra localitat és líder del grup 2 de la Tercera Catalana amb un ple de victòries, 18 punts. El Sala 5 Tiana C és penúltim amb un punt.

Sala 5 Tiana A –  FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B és tercer del grup 1 de la Tercera Catalana amb 14 punts, empatat amb el segon, el Dosrius Maresme. El Sala 5 Tiana A és sisè amb onze punts.

FUTBOL
Bigues –  CE La Llagosta

El CE La Llagosta visitarà demà dissabte el camp del tercer classificat, el Bigues, que suma 22 punts. La Llagosta ocupa el vuitè lloc amb 18 punts.

CD Viejas Glorias  – Fundació Montgat
El CD Viejas Glorias és últim classificat del grup A de la Primera Divisió de veterans amb tres punts i demà dissabte rebrà a casa, a les 17 h, la Fundació Montgat, que és tercera amb 17 punts.

HANDBOL
Laietà Argentona – HC Vallag

El pròxim duel de l’HC Vallag serà el primer de la segona volta del calendari i a la pista del Laietà Argentona, que és tercer amb 12 punts. Els llagostencs són penúltims amb dos punts.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 té ajornat el partit contra el CB La Roca.

PETANCA
El sènior femení ocupa el penúltim lloc del grup 3 de la Segona Catalana amb nou punts, empatat amb l’antepenúltim, el Sant Pere Nord. La pròxima jornada serà a la pista del Polinyà, que és segon. El sènior masculí A ocupa l’antepenúltim lloc del grup 2 de la Segona Catalana, amb 12 punts. La pròxima jornada serà a la pista del Tiana, que és quart amb 21 punts. I el sènior masculí B és últim del grup 15 de la Quarta Catalana amb sis punts i diumenge rebrà l’Abrera, que és segon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies