Divendres, 29 març 2024
14.5 C
La Llagosta

Salut habilita el CAP La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda, per administrar les dosis de reforç


La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada avui dimecres pel Departament de Salut, ha obert el CAP La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda, com un dels tretze punts repartits per les comarques barcelonines per administrar les dosis de reforç. Concretament, els punts de vacunació s’han repartit entre les comarques del Barcelonès Nord i Maresme (3), Vallès Oriental (1) i Vallès Occidental (9).

Les persones de 65 anys o més i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la COVID-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

El Cap La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda, s’ubica al número 43 del Passeig de la Florida i obre tots els dies de la setmana, matí i tarda. En la comarca del Vallès Oriental hi ha un punt habilitat al CAP Corró d’Avall, de les Franqueses del Vallès. La resta de punts són aquests:

Barcelonès Nord i Maresme

▪ Centre Sociosanitari de BSA. Camí Sant Jeroni de la Murtra, 60. Badalona. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.
▪ CAP El Maresme (Gatassa). Camí del mig, 36. Mataró. Obre l’1 de desembre. Obert tots els dies, matí i tarda.
▪ Hospital de l’Esperit Sant. Av. Mossèn Josep Pons i Rabadà, s/n. Santa Coloma de Gramenet. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.

Vallès Occidental

▪ CAP II Sant Fèlix. Ctra. Barcelona, 473. Sabadell. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
▪ CAP II Cerdanyola-Ripollet. C. Tarragona, s/n, cant. ctra. de Barcelona. Ripollet. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
▪ Consultes Externes de l’Hospital de Terrassa. Carretera de Torrebonica s/n. Terrassa. Obre l’1 de desembre. Obert a les tardes i els caps de setmana.
▪ Terrassa. Carrer del Castell, 25. Terrassa. Obre el 4 de desembre. Fins al 18 de desembre, obert els caps de setmana i festius i algunes tardes. Després, tot el dia.
▪ Centre Cívic Montserrat Roig. Avinguda de Barcelona, 180. Terrassa. Obre el 13 de desembre. Obert de dilluns a divendres.
▪ CAP Terrassa Est. Carrer de Ciudad Real 31. Terrassa. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.
▪ CAP Sant Genís. Carrer Miquel Mumany, 11-19. Rubí. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.
▪ CAP Valldoreix. Passeig Olabarria, s/n. Sant Cugat del Vallès. Obre el 4 de desembre. Obert els caps de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies