La prèvia

0
49

FUTBOL SALA
Ripollet – CD La Concordia
La Concordia tornarà a competir després d’una setmana de descans competitiva. L’equip de la nostra localitat visitarà la pista del Ripollet, que encadena dues derrotes i ocupa l’antepenúltim lloc amb quatre punts. La Concordia ocupa el desè lloc amb deu punts i en l’últim partit disputat va guanyar clarament contra el Futsal Mataró, per 8 a 2.

FSU Llagostense A  – UFS Mollet
El sènior A ocupa el primer lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 18 punts i té un marge de sis amb el segon classificat, el Ciutat de Granollers B que té dos partits pendents Aquesta setmana l’equip llagostenc té jornada de descans. El sènior A disputarà el pròxim dimarts la primera ronda de la Copa Catalunya de futbol sala. L’eliminatòria es disputa a partit únic i els llagostencs rebran a casa la Unió FS Mollet, que és de la Primera Catalana. El duel es disputarà a les 21.15 h al Pavelló Antonio García Robledo.

FSU Llagostense B  – Touring Club Maresme
El FS Unión Llagostense B ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb onze punts, empatat amb el Dosrius Maresme i l’Alella C, segon i tercer respectivament. El pròxim rival dels llagostencs serà el Touring Club Maresme de Catalunya, que és quart per la cua amb sis punts. El duel es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 17.30 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Ametlla del Vallès B

El CE La Llagosta ocupa el novè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 15 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, a casa, a les 17 h. La Llagosta rebrà l’Ametlla del Vallès B, que ve de perdre contra el Caldes de Montbui C (0-3) i ocupa el tretzè lloc amb quatre punts.

Mataró United – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és últim classificat, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Mataró United, que és vuitè classificat amb onze punts.

HANDBOL
El Vendrell – HC Vallag

El pròxim duel de l’HC Vallag serà l’últim de la primera volta del calendari i a la pista del Vendrell, que és antepenúltim amb quatre punts. Els llagostencs són penúltims amb dos punts.

BÀSQUET
Centelles Tona CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 ocupa el quart lloc, de la Territorial B, amb cinc victòries i dues derrotes. El pròxim duel dels llagsotencs serà a la pista del Centelles Tona, que és cuer amb només una victòria i sis derrotes.

PETANCA
El sènior femení ocupa el penúltim lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb nou punts, empatat amb l’antepenúltim, el Sant Pere Nord. La pròxima jornada serà contra l’Olesa, que és tercer classificat amb 15 punts. El sènior masculí A ocupa el cinquè lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb 12 punts. La pròxima jornada serà contra el Buenavista Badalona, que és penúltim amb nou punts. I el sènior masculí B, és últim, del grup 14 de la Quarta Catalana, amb sis punts. La pròxima jornada, l’equip llagostenc visitarà la pista de l’Altaveu, antepenúltim amb 12 punts.

Publicitat