La prèvia

0
7

FUTBOL SALA
CD La Concordia
La Concordia té jornada de descans.

Quatre Camins – FSU Llagostense A
El FSU Llagostense A dirigit per Ferran Salvo ha guanyat tots els partits que ha disputat i lidera el grup 2, de la Tercera Catalana, amb 15 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà a la pista del Quatre Camins.

Premià de Mar – SU Llagostense B
El FS Unión Llagostense B colidera el grup 1 de la Tercera Catalana amb onze punts, els mateixos que l’Alella C. El pròxim partit serà a la pista del Premià de Mar.

FUTBOL
Sentmenat – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el 9è lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 12 punts i pel pròxim partit no podrà comptar amb els tres jugadors expulsats, que estaran sancionats, i acumula tres baixes més per lesió. El pròxim duel dels llagostencs tindrà lloc el cap de setmana al camp del Sentmenat i La Llagosta necessitarà convocar alguns jugadors juvenils per completar la convocatòria a causa de les sis baixes.

CD Viejas Glorias – Clot Atlètic    
El CD Viejas Glorias ha baixat a l’últim lloc del grup A de la Primera Divisió de veterans. El pròxim partit de l’equip de la nostra localitat serà contra el Clot Atlètic, que ve d’empatar sense gols contra el Llinars i ocupa el novè lloc amb vuit punts. El duel serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

HANDBOL
HC Vallag – Tarragona

L’HC Vallag confia sumar el primer triomf del curs contra un rival directe de la part baixa, el Tarragona, que ocupa el penúltim lloc amb dos punts. Pel que fa als llagostencs, són cuers sense punts. El duel es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017
 – UB MIR C
El CB La Llagosta 2017 ocupa el quart lloc amb una dinàmica de quatre victòries i dues derrotes. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra la Unió Bàsquet Mir C, que ocupa el 8è lloc amb tres victòries i tres derrotes. El duel serà especial per a l’equip llagostenc perquè gran part dels jugadors del sènior es van formar a la UB MIR. El duel es preveu disputar dissabte al CEM El Turó, a les 17.30 h.

PETANCA
El sènior femení, de la Segona Catalana, visitarà el Sant Pere Nord, i el sènior masculí A, de la Segona Catalana, ho farà a la pista de la Ronda Llefià. Pel que fa al sènior masculí B, a la Quarta Catalana, rebrà diumenge el Montmeló B.

Publicitat