La prèvia

0
46

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Futsal Mataró
La Concordia travessa el pitjor moment de la temporada amb quatre partits seguits sense guanyar, amb un empat i tres derrotes. Precisament, en l’últim compromís les llagostenques van rebre una golejada a la pista de Les Corts, per 6 a 0. L’equip vol millorar la seva imatge i trencar la ratxa negativa davant la seva afició i contra el Futsal Mataró. Les maresmenques ocupen el quart lloc per la cua amb cinc punts, a tan sols dos punts de les llagostenques a l’onzè lloc. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 16 h.

FSU Llagostense A – Llinars
El FSU Llagostense A, dirigit per Ferran Salvo, es manté com a líder en solitari del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 12 punts de 12 possibles. El pròxim partit del sènior A serà dissabte contra el Llinars al CEM El Turó, a les 19.15 h. El conjunt de Llinars és cinquè amb sis punts.

FSU Llagostense B – Racing Pineda B
El FS Unión Llagostense B és colíder, amb vuit punts, empatat amb l’Alella C i també amb un tercer equip, el Premià de Mar. El pròxim rival dels llagostencs serà el Racing Pineda B, diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.15h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Santa Agnès

El CE La Llagosta rebrà dissbate la visita del Santa Agnès, que la jornada passada va perdre al seu camp contra el Caldes de Montbui C, per 1 a 2. Aquest serà el quart partit com a local dels llagostencs. Els anteriors es van saldar amb dues victòries i un empat. El compromís es disputarà dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 17 h.

Canet B – CD Viejas Glorias    
El CD Viejas Glorias és penúltim classificat, amb tres punts, en llocs de descens directe. El pròxim compromís dels llagostencs serà al camp del Canet B, que ocupa el setè lloc de la classificació amb set punts.

HANDBOL
Esplugues – HC Vallag

Després d’una setmana de descans, l’HC Vallag visitarà la pista del líder, l’Handbol Esplugues, que suma deu punts i de sis jornades tan sols n’ha cedit una derrota. Pel que fa als llagostencs, són cuers sense punts i confien donar la sorpresa i sumar els primers punts a la pista del primer classificat.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017
 – Cabrils
El CB La Llagosta 2017 ocupa el sisè lloc i està empatat amb Cabrils i Vilatorta, quart i cinquè respectivament. Precisament el pròxim partit dels llagostencs serà a casa contra el Cabrils, dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

PETANCA
El Club Petanca femení torna a la competició després d’una setmana de descans competitiva. El conjunt femení rebrà diumenge la Santa Rosa. Pel que fa als sèniors masculins, l’A rebrà el Cornellà; i el B visitarà el Pruneres.

Publicitat