Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Les Corts –  CD La Concordia
La Concordia encadena tres partits sense guanyar, amb dues derrotes i un empat. L’equip de la nostra localitat no guanya des que ho va fer a la pista del Santa Ana, per 0 a 4. Aquesta ratxa negativa de resultats li ha fet baixar fins a la novena posició, amb set punts, empatades amb l’Intersala Promeses i Les Corts, que són desenes i onzenes respectivament. Precisament, el duel d’aquest cap de setmana de les llagostenques serà contra Les Corts, que ve de perdre contra l’Eixample, per 3 a 2.

Base Montcada C – FSU Llagostense A
El FSU Llagostense A ocupa el primer lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb nou punts i tres de marge amb el segon, el Ciutat de Granollers que té un partit menys. El pròxim partit tindrà lloc dissabte a la pista del Base Montcada C.

Alella C – FSU Llagostense B
El FSU Llagostense B colidera el grup 1 de la Tercera Catalana amb l’Alella C, amb set punts. El pròxim partit dels llagostencs serà precisament dissabte a la pista dels maresmencs.

FUTBOL
Palau-solità i Plegamans  –  CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el desè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb vuit punts. Els llagostencs visitaran diumenge el Palau-solità i Plegamans, que és colíder amb 15 punts, sense cap derrota i cinc victòries.

CD Viejas Glorias – Sinera United   
El CD Viejas Glorias suma tres derrotes, un triomf i se situa penúltim, del grup A de la Primera Divisió, amb tres punts. El pròxim partit serà dissabte a casa, a les 17 h, contra la Sinera United, que és líder amb 12 punts.

HANDBOL
HC Vallag

Té jornada de descans.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017
– Vilanova del Vallès B
El CB La Llagosta 2017 reprèn la competició després d’una jornada de descans. L’equip de la nostra localitat ocupa el setè lloc amb dues victòries i dues derrotes. Els llagostencs rebran dissabte a la pista del CEM El Turó, a les 19.15 h, el Vilanova del Vallès B, que és antepenúltim amb un triomf.

PETANCA
El Club Petanca La Llagosta celebrarà dissabte un torneig social, amb una seixantena de participants. El campionat s’iniciarà a les Pistes Municipals de Petanca a partir de les nou del matí.

Pel que fa a les lligues territorials, el sènior femení descansa; mentre que els dos equips masculins disputen la primera jornada de la segona volta. El sènior masculí A ocupa l’antepenúltim lloc, de la Segona Catalana, amb nou punts, però empatat amb el quart i el cinquè classificat, el Pomar i el Buenavista Badalona, respectivament. Diumenge, l’equip visita la pista del Montcada, que és segon amb 18 punts. Pel que fa al sènior masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, diumenge rebrà el Perpetuenc. El segon equip ocupa el penúltim lloc amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies