Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Intersala Promesas Zaragoza
La Concordia és vuitena classificada, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb set punts i dissabte rebrà la visita de l’Intersala Promesas Zaragoza, que és onzè amb quatre punts. El partit es disputarà a partir de les 16 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

FSU Llagostense A  –  CD Masnou B
El FSU Llagostense A colidera, el grup 2 de la Tercera Catalana, amb sis punts, empatat amb el Ciutat de Granollers B. Els llagostencs rebran dissabte el CD Masnou B, al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19.45 h. El Masnou B és tercer amb tres punts.

FSU Llagostense B – CF Martorelles
El FSU Llagostense B ocupa el primer lloc en solitari, del grup 1 de la Tercera Catalana amb un ple de victòries. Dissabte rebrà al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18.30 h, el CF Martorelles, que ocupa el setè lloc amb tres punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – Llinars B

El CE La Llagosta ocupa la desena posició, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb cinc punts, tot i que encara té pendent un partit ajornat contra el Vallgorguina. El pròxim partit es disputarà dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert contra el Llinars B, a les 17 h. Els de Llinars del Vallès ocupen la penúltima posició amb un punt.

CF Martorelles – CD Viejas Glorias   
El CD Viejas Glorias va guanyar la jornada passada el seu primer partit de la temporada i va sortir dels llocs de descens. L’equip llagostenc ocupa el quart lloc per la cua, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del CF Martorelles, que és el cinquè classificat amb set punts.

HANDBOL
Vilanova i la Geltrú
 – HC Vallag
El Vallag ocupa l’últim lloc, del grup A de la Tercera Catalana, sense punts i el pròxim partit serà diumenge a la pista del Vilanova i la Geltrú, que és cinquè classificat amb dos punts.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 té jornada de descans.

PETANCA
Lligues territorials

El sènior femení, del grup 3 de Segona Catalana rebrà diumenge el Sant Cugat; mentre que el sènior masculí, del grup 2 de la Segona Catalana, rebrà diumenge la Palmera de Sant Martí B. Pel que fa al sènior masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, visitarà el cap de setmana el Sant Sadurní de Montornès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies