Dijous, 28 març 2024
18.4 C
La Llagosta

Més d’una vintena de persones participen en una sessió de benvinguda a la nova ciutadania

Més d’una vintena de persones participen en una sessió de benvinguda de l’Ajuntament de la Llagosta que ha adreçat als nouvinguts al nostre municipi. La sessió té per objectiu informar a la nova ciutadania sobre els serveis i recursos que tenen a la seva disposició i ha tingut lloc a la Sala de Plens aquesta tarda en un format grupal.

Fins aleshores, l’Ajuntament feia sessions individualitzades de les persones nouvingudes per informar dels serveis i recursos disponibles, però a partir d’ara afegirà també una sessió grupal. Durant l’acte hi havia l’alcalde Óscar Sierra, que ha donat la benvinguda a la nostra localitat als assistents. “És molt important com a veïns i veïnes que coneguin els serveis que tenen. És una bona eina fer aquestes trobades i fer el seguiment tutoritzat per poder presentar tots els serveis que estan a la seva disposició, com ara on està la Policia Local, quines línies de trens o d’autobús hi ha al municipi o quines gestions poden fer a l’Ajuntament”, explica l’alcalde.

En la sessió, les persones assistents han rebut informació mitjançant el personal tècnic de l’Ajuntament i se’ls ha lliurat una guia de la Llagosta. “L’objectiu d’aquesta sessió és que les persones noves que vinguin al nostre municipi coneguin els serveis que tenim, les instal·lacions municipals, on poden fer diverses gestions i els números de telèfon d’interès, entre altres”, explica la regidora de Diversitat i Ciutadania, Núria Guerrero.

En acabar l’acte, s’han resolt dubtes de les persones assistents després de conèixer els principals serveis i recursos que tenen al seu abast.

Publicitat

Publicitat

Més notícies