L’Ajuntament ha organitzat una nova formació per a persones nouvingudes

0
27

Aquesta setmana ha finalitzat un nou curs de Mòdul C. Aquesta formació està adreçada a persones nouvingudes a la Llagosta i té per objectiu oferir coneixements sobre la societat catalana i el seu marc jurídic, així com qüestions relacionades amb el nostre municipi. El curs forma part del programa d’acollida de Nova Ciutadania i Polítiques migratòries de l’Ajuntament de la Llagosta. A la formació han participat una vintena de persones.

En total s’han fet sis sessions, amb una durada total de 15 hores, on s’han tractat temes com drets i deures en el context local; drets i deures en el món laboral; l’associacionisme i la participació ciutadana; els serveis socials; trets fonamentals, geogràfics, històrics, culturals, socials i lingüístics; i polítiques d’igualtat.

Les sessions han anat a càrrec de personal de la Policia Local, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, l’Oficina Local d’Habitatge, del Consorci per a la Normalització Lingüística i de les regidories de Cultura, d’Igualtat, de Serveis Socials i de Diversitat i ciutadania.

El Mòdul C és necessari per obtenir el certificat que serveix per donar suport en els tràmits relacionats amb la regularització de la situació documental de les persones estrangeres.

Publicitat