Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Fútbol Emotion Zaragoza – CD La Concordia
El CD La Concordia vol oblidar la derrota de l’última jornada a casa contra l’AECS de l’Hospitalet (0-1). L’equip llagostenc ha guanyat els dos partits que ha disputat fora de casa i vol encadenar una tercera victòria. Les llagostenques ocupen el novè lloc amb sis punts, mentre que les de Saragossa són quartes per la cua amb tres punts. De fet, en l’última jornada van perdre per golejada a la pista de l’Eixample, per 9 a 2.

FSU Llagostense A  –  Palauenc
El FSU Llagostense A va guanyar a la primera jornada, tot i que va haver de remuntar el duel. El primer equip llagostenc s’estrenarà a casa a la segona jornada contra el Palauenc, que ve de guanyar contra el Sala 5 Tiana C, per 4 a 3. El duel es disputarà dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Sant Celoni – FSU Llagostense B
El FSU Llagostense B vol sumar la segona victòria seguida i fer-ho fora de casa, a la pista del Sant Celoni. Els llagostencs van guanyar a la primera jornada i el cap de setmana visitaran la pista dels santcelonins, que va perdre contra el Sala 5 Tiana A (6-3).

FUTBOL
Ametlla Associació Esportiva – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el setè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb cinc punts i està empatat amb el vuitè, l’Atlètic del Vallès B. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp de l’Ametlla Associació Esportiva, que és novè classificat amb quatre punts.

CD Viejas Glorias – Lares Legends  
El CD Viejas Glorias encadena dues derrotes en els dos partits que ha disputat fins ara. L’equip de la nostra localitat ocupa l’últim lloc, del grup A de la Primera Divisió, sense punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a casa contra el Lares Legends, que és quart per la cua amb tres punts.

HANDBOL
Cambrils
 – HC Vallag
El Vallag jugarà dissabte a la pista del Cambrils. L’equip llagostenc no va disputar el partit de la jornada passada i reprendrà la competició lluny del Pavelló Antonio García Robledo. El Vallag ocupa l’últim lloc sense punts, mentre que el Cambrils és colíder amb sis punts.

BÀSQUET
Sant Crist Cultural – CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 ocupa el setè lloc, amb dues victòries i una derrota, i el cap de setmana visitarà la pista del líder, el Sant Crist Cultural, que encadena quatre victòries i encara no coneix la derrota.

PETANCA
Lligues territorials

Els tres equips amateurs no tenen jornada per descans de les lligues territorials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies