Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – AECS L’Hospitalet
El CD La Concordia ocupa el tercer lloc, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb sis punts, empatades amb el CN Caldes, la Penya Esplugues B i l’AECS L’Hospitalet, que són quart, cinquè i sisè respectivament. El pròxim partit de la Concordia serà dissabte a casa contra l’AECS L’Hospitalet, que ve de guanyar l’Eixample, per 2 a 1. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 16 h.

Manlleu B – FSU Llagostense A
El FSU Llagostense A inicia un nou projecte esportiu amb les lligues territorials de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol. El sènior A masculí milita al grup 2 de la Tercera Catalana amb l’objectiu de pujar a la Segona Catalana, ja que té un gran nombre de jugadors de la temporada passada quan jugaven en la màxima categoria de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol sala. El primer duel dels llagostencs serà dissabte a la pista del Manlleu B.

FSU Llagostense B – Futsal Mataró
El FSU Llagostense B també milita a la Tercera Catalana de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol, tot i que ho fa al grup 1. El segon equip llagostenc, amb una gran quantitat de joves formats al club, tenen com objectiu lluitar per les posicions capdavanteres de l’agrupació i donar la sorpresa amb l’ascens. L’equip s’estrena dissabte al CEM El Turó contra el Futsal Mataró, a les 19.15 h.

FUTBOL
CF Caldes Montbui C – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el cinquè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb quatre punts. Dissabte visitarà el camp del líder, el Caldes de Montbui C, que suma els partits per victòries amb nou punts. Els llagostencs venen de fer un gran partit a casa contra el Vilamajor B, amb una àmplia victòria per 6 a 0.

Racing Calella – CD Viejas Glorias 
El CD Viejas Glorias tornarà a competir dissabte després del partit ajornat la setmana passada. L’equip llagostenc visitarà el Calella Racing, que encara no ha puntuat, tanmateix com el Viejas Glorias.

HANDBOL
HC Vallag
 – Sant Andreu de la Barca 
El Vallag ocupa l’últim lloc, del grup A de la Tercera Catalana, sense punts i empatat amb altres tres equips, Vilanova i la Geltrú, Vendrell i Tarragona. Els llagostencs intentaran sumar els primers punts dissabte contra el Sant Andreu de la Barca, que ve de perdre contra el Cambrils (28-29). El partit es disputarà al pavelló Antonio García Robledo a les 16 h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017 – La Vallalta Sant Pol

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 torna a l’activitat després d’una setmana de descans competitiu. L’equip de la nostra localitat suma una victòria i una derrota. Diumenge, rebrà La Vallalta Sant Pol, a les 17.45 h al Pavelló Antonio García Robledo.

PETANCA
Lligues territorials

El sènior femení del Club Petanca ocupa el quart lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb sis punts, que són els mateixos que les terceres, l’Olesa. En la pròxima jornada, el sènior femení rebrà el Polinyà, segon classificat.

Pel que fa al sènior A masculí, va perdre contra el Pomar Peña, per 12 a 4, i baixa fins al sisè lloc del grup 2 de la Segona Catalana, amb sis punts. El pròxim rival serà el Tiana. Mentre que el sènior B masculí, va guanyar contra Els 13 B, per 13 a 3, i pugem al quart lloc, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb sis punts. En la pròxima jornada jugaran a la pista del líder, l’Abrera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies