Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

La Caminada contra el Càncer de diumenge ja té més de 230 inscripcions

Diumenge arriba la 6a Caminada contra el Càncer de la nostra localitat. Més de 230 ja han comprat el dorsal solidari per participar en aquesta activitat, organitzar per la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta. Els diners recaptats es destinaran a Oncovallès, l’entitat que dona suport a la nostra comarca a persones amb càncer i els seus familiars.

Els dorsals encara es poden aconseguir de manera prèvia a diversos comerços col·laboradors amb la Caminada. D’aquesta manera, es vol evitar aglomeracions el mateix dia de la passejada. Les persones interessades poden passar per Foto Estudi Damián, Calzados Milenium, Merceria Paquita, El Hilo Rojo, Eljaanin Phones i el Taller de Ideo. L’aportació pel dorsal solidari és de cinc euros. Diumenge, el dia de la Caminada contra el Càncer, també es podrà aconseguir per una aportació de sis euros. A més d’aquests comerços, l’acte compta també amb la col·laboració de Vista Òptica, la Jijonenca i Cervecería Juan (Gio).

Glória González s’ha mostrat “molt emocionada amb la resposta de la gent”. “Hi ha comerços que han esgotat els dorsals que tenien i he hagut d’imprimir més”, ha comentat Gonzàlez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies