Dijous, 23 març 2023
13.5 C
La Llagosta

Les obres del nou ambulatori podrien començar a finals de l’any que ve

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat a l’Ajuntament de la Llagosta que les obres de construcció del nou Centre d’Atenció Primària podrien començar a finals del 2022. Representants de les dues administracions s’han reunit avui a l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament llagostenc per parlar sobre aquest nou equipament. A la trobada han assistit també arquitectes de les empreses B-CDBAR­QUI­TECTURA i Ferreira, ­Crubellati, Maksimoviv Ar­qui­­­tectos, que són els encarregats de la redacció dels projectes bàsic i executiu del nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta.

En la construcció del nou ambulatori es tindrà en compte qualsevol previsió de creixement de la població de la Llagosta i també la possible ampliació del personal sanitari. L’edifici també tindrà capacitat per acollir urgències nocturnes. La reunió d’avui era per parlar exclusivament del nou ambulatori. L’Ajuntament té pendent una reunió amb altres representants del Departament de Salut per reclamar la reobertura del servei d’urgències nocturnes de l’actual ambulatori.

“En la reunió d’avui ens hem assegurat que la porta de les urgències nocturnes no quedi tancada”, ha dit l’alcalde. “El futur equipament tindrà suficient espai per si el Departament de Salut decideix reobrir les urgències nocturnes”, ha afegit l’alcalde.

Publicitat

Publicitat

Més notícies