Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Les obres del nou ambulatori començaran la setmana que ve

La setmana que ve començaran les obres per construir el nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta en part de l’espai situat darrere de l’edifici Consistorial entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. Des del proper dilluns 10 de juny, ja hi haurà limitacions d’aparcament en aquesta zona, que seran senyalitzades prèviament. També es traslladarà la parada de taxis al costat de la font Tot Aigua.

Per compensar la pèrdua de places a causa de les obres al pàrquing de darrere de l’Ajuntament, es reordenarà l’aparcament al carrer del Mercat i a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

El nou ambulatori tindrà una superfície de més 1.800 metres quadrats. Les empreses B-CDBARQUITECTURA i Ferreira, Crubellati, Maksimoviv Arquitectos van ser les encarregades de redactar el projecte.

Les obres, que duraran un any, han estat adjudicades per la Generalitat a les empreses M. y J. Gruas (arquitectura i urbanització) per un import de 2.864.889,64 euros (IVA exclòs) i Istem (instal·lacions) per un import de 1.065.827,31 euros (IVA exclòs).

Publicitat

Publicitat

Més notícies