Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Santa Ana – CD La Concordia
El CD La Concordia va sumar els tres primers punts de la temporada a la segona jornada a la pista de l’Eixample i agafa confiança per afrontar la tercera jornada, novament lluny de la Llagosta. L’equip dirigit per Javier Ruiz visitarà demà dissabte la pista del Santa Ana de València, que encadena dues derrotes.

FUTBOL
CE La Llagosta – Vilamajor B

El CE La Llagosta rebrà demà dissabte el Vilamajor B al Camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h. L’equip de Sant Antoni de Vilamajor encadena dues derrotes, mentre que l’equip llagostenc va empatar a la primera jornada i se li va ajornar el segon partit de la lliga al camp del Vallgorguina.

Llinars – CD Viejas Glorias (ajornat)
El CD Viejas Glorias no jugarà el partit previst de la segona jornada d’aquest cap de setmana al camp del Llinars perquè el duel s’ha ajornat.

HANDBOL
La Salle Bonanova Júnior
HC Vallag 
L’HC Vallag jugarà el cap de setmana la segona jornada de la Tercera Catalana a la pista de la Salle Bonanova Júnior, que ve de perdre contra el Cambrils (22-19). Els llagostencs també van encaixar una derrota contra el Laietà Argentona per 18 a 31.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017 descans

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 té jornada de descans.

PETANCA
Lligues territorials

Els tres equips amateurs del Club Petanca La Llagosta reprenen la lliga aquest cap de setmana. El sènior femení, de la Segona Catalana, visitarà el Cerdanyola; el sènior masculí, de Segona Catalana, visitarà la Peña Pomar; i el sènior B masculí, de la Quarta Catalana, rebrà diumenge Els 13 B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies