Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Eixample CD La Concordia
El CD La Concordia vol sumar el primer triomf de la nova temporada en la segona jornada del campionat. Les llagostenques van perdre la jornada passada contra el Castelló, per 0 a 1, i ara es voldran refer a la pista de l’Eixample, que dirigeix l’exentrenadora de la Concordia, Tati Torres. L’equip barceloní va guanyar en la primera jornada a la pista del Santa Ana, per 0 a 3.

FUTBOL
Vallgoguina CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el sisè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb un punt, empatat amb l’Atlètic del Vallès B. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Vallgorguina, que no va disputar cap partit el cap de setmana per tenir el duel ajornat contra el Caldes de Montbui C.

CD Viejas Glorias Cabrils
El CD Viejas Glorias disputarà la primera jornada de la Primera Divisió dissabte contra el Cabrils al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 17 h. L’equip màster de la nostra localitat fa un any que no competeix perquè la temporada passada va decidir no fer-ho per la pandèmia. Per la campanya 2021-2022, el club ha decidit reprendre l’activitat i formar part de la Primera Divisió veterana.

HANDBOL
HC Vallag Laietà Argentona

L’HC Vallag inicia una nova temporada després d’una campanya sense competir. L’equip llagsotenc milita a la Tercera Catalana i diumenge rebrà l’Handbol Laietà Argentona al Pavelló Antonio García Robledo, a les 17 h. La nova plantilla del Vallag està formada per 23 jugadors, amb una quinzena d’antics jugadors del club i vuit més que provenen entre els equips del Sant Andreu, la Salle Montcada i el Joventut Handbol. L’entrenador torna a ser Javi Iglesias.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017 Vilatorta

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 es va estrenar la jornada passada amb victòria a la pista del Calella, per 50 a 56. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Sant Julià de Vilatorta al CEM El Turó a les 17.30 h.

PETANCA
Lligues territorials

Hi ha jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies