Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Feme Castelló
El CD La Concordia, novament dirigit per Javier Ruiz, disputarà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo la primera jornada del grup 2 de la Segona Divisió estatal, a les 12 h. Les llagostenques tenen com objectiu l’ascens i el primer rival serà un dels teòrics favorits de l’agrupació, el Feme Castelló, juntament amb les de la nostra localitat. La Concordia va tancar la pretemporada la setmana passada amb un triomf contra Les Glòries, per 3 a 0, que milita a la Divisió d’Honor Catalana.

FUTBOL
CE La Llagosta – Atlètic del Vallès B

El CE La Llagosta inicia una nova temporada a la Quarta Catalana. Els llagostencs disputaran la primera jornada del grup 11 contra l’Atlètic del Vallès B, dissabte a les 17 h al Camp Municipal Joan Gelabert. L’equip de la nostra localitat està format per una vintena de jugadors i dirigit pel tàndem de Manuel Iglesias i José Bermejo.

BÀSQUET
CB Calella – CB La Llagosta 2017

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha creat un sènior masculí, que competirà a la Territorial B. La plantilla estarà formada per 13 jugadors i dissabte disputarà la primera jornada a la pista del Calella. La resta d’equips del grup 1 són La Vallalta-Sant Pol, Sant Crist, Vilanova del Vallès B, Vilassar de Mar, Les Franqueses B, Vilatorta, Centelles-Tona, La Roca, Bellvitge Groc i UB Mir C.

PETANCA
Lligues territorials

El sènior femení visitarà l’ACER Olesa, de la Segona Catalana; el sènior masculí, Buenavista, de Segona Catalana; i el sènior masculí B, rebrà diumenge a les Pistes Municipals de Petanca l’Altaveu, de la Quarta Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies