Diumenge, 02 octubre 2022
18.8 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet té 38 persones ingressades per la Covid-19, 24 més que la setmana passada

A l’Hospital de Mollet han augmentat el nombre d’ingressos, que actualment es troba en 38 persones ingressades per Covid-19, és a dir, 24 persones més que fa una setmana. Durant els darrers set dies, s’han donat 15 altes, amb un total de 1.477 i hi ha hagut una defunció.

Per aquest motiu l’Hospital torna a restringir les visites a les àrees d’hospitalització, urgències i semicrítics i demana que es limitin els acompanyants a consultes externes només a aquelles persones imprescindibles. “Malgrat que la situació epidemiològica ha millorat respecte a la setmana anterior, la cinquena onada de Covid-19 està tenint una alta repercussió al territori del Baix Vallès”, informa en un comunicat la Fundació Sanitària Mollet.

Publicitat

Publicitat