El Centre Cultural s’omple durant el 16è Festival de Guitarra de la Llagosta

0
164

La Unió Musical La Flamenca ha fet un balanç positiu del 16è Festival de Guitarra de la Llagosta, que es va celebrar dissabte passat al Centre Cultural. La sala, que va reduir el seu aforament per complir amb les mesures de prevenció davant la Covid-19, va omplir totes les localitats disponibles.

El 16è Festival de Guitarra de la nostra localitat va servir per tancar el curs i va reunir a alumnes de guitarra i a cantaors i quadres de ball que van formar l’espectacle, que portava per nom La Juerga Flamenca. Paco Garfia, responsable i professor de la Unió Musical La Flamenca, ha comentat que amb aquest espectacle “volíem reflectir una festa flamenca i anar més enllà de la guitarra, veure tot el que es forma al seu voltant, el cant i el ball improvisat, que ha permès al flamenc arribar a on a arribat”.

Després de l’edició virtual de l’any passat, el Festival ha recuperat aquest any el format presencial, tot i que amb restriccions. Per a Garfia, “després d’aquests gairebé dos anys, ha estat tot un plaer haver tornat a l’escenari davant del públic”.

Amb aquest espectacle finalitza el curs de La Flamenca, que tornarà al setembre amb novetats, com ara l’estrena d’una plataforma per poder fer classes en línia i poder arribar a més gent i estar preparats per poder respondre a situacions de confinament com la que hem viscut. L’entitat també confia en poder recuperar el concert solidari de La Zambomba, que organitzen al desembre juntament amb el Pastorcillo Divino de l’Hospitalet.

Publicitat